- Atsargos: Turime
- NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
- Pristatysime per kurjerį
- Atsiimkite Omniva paštomate
Apelsinmedžio dulkės puikiai tinka įvairių produktų šaltam rūkymui. Dulkės užpildomos į specialų, spiralės formos šalto rūkymo generatorių. Padėkite maistą ant grotelių, o generatorių, užpildytą dulkėmis, kepsninės dugne (anglių nenaudokite). Uždekite dulkes (su maža žvakute) - jos turi smilkti. Palikite kepsninės sklendes atvertas iki 1 cm. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau dūmo bei atspalvio!
Apelsinmedžio medienos dulkių ypatumai:
- Šaltam rūkymui
- 450 g
- Vidutinio stiprumo dūmas
- Aštrus citrusinis aromatas su vaismedžio natomis
- Rekomenduojama kiaulienai
- Taip pat tinka jautienai, daržovėms, sūriams
Atraskite naujus skonius sumaišius skirtingos medienos dulkes šaltam rūkymui.
DĖMESIO:
Šaltai rūkant maistas nėra iškepamas. Būtina užtikrinti, kad maistas būtų tinkamai pasūdytas arba užpiltas sūrymu, ir išvengta sugedimo bei blogųjų bakterijų. Šalto rūkymo esmė yra prisotinti produktą dūmo skoniu/kvapu. Šaltai rūkyti produktai gali išsilaikyti ilgesnį laiką nei karšto rūkymo.
Lauko temperatūra turi būti ne didesnė nei 10-15C, ir ne žemesnė nei -10, nes produktai gali užšalti.
Tinkamiausi produktai šaltam rūkymui - kiauliena, šoninė, jautiena, žvėriena, žuvis, sūris, vaisiai.
Plačiau apie šaltą rūkymą ir jo subtilybes galite rasti knygoje - "Kamado Enciklopedija".
Specifikacija | |
Skirta šaltam rūkymui | Taip |
Gamintojas | KamadoClub |
Sudėtis | Apelsinmedis |
Svoris | 450 g |
Pakuotės matmenys | AxPxG: 26x20x10 cm |
Kilmės šalis | Ispanija |
Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.