- Atsargos: Turime
- NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
- Pristatysime per kurjerį
- Atsiimkite Omniva paštomate
Graikinio riešutmedžio drožlės puikiai tinka įvairių produktų rūkymui. Pamirkykite drožles vandenyje apie 30 min prieš naudojimą. Esant galimybei galima mirkyti iki 48 valandų. Įkaitinę kepsninę iki reikalingos temperatūros, sudėkite drėgnas drožles į rūkymo dėžutę (kuri prailgins smilkimo laiką iki trijų kartų) ir statykite ją tiesiai ant įkaitusių anglių. Padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite KamadoClub kepsninės dangtį. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau skonio, atspalvio ir dūmo! Naudokite drožles kai rūkoma žemesnėje nei 100 laipsnių temperatūroje. Rūkymui ir ilgesniam nei 20 min. kepimui naudoti keraminius karščio deflektorius.
Graikinio riešutmedžio drožlių ypatumai:
- Karštam rūkymui
- Stiprus dūmas
- Turintis kartumo skonis, todėl patartina mažiau dėti arba maišyti su kita mediena (geriausiai tinka vaismedis)
- Rekomenduojama žvėrienai, jautienai ir kiaulienai
- Labai tinka rūkyti elnieną, dėl stipraus jos skonio
Specifikacija | |
Skirta karštam rūkymui | Taip |
Gamintojas | KamadoClub |
Sudėtis | Graikiškas riešutmedis |
Svoris | 900g |
Pakuotės matmenys | AxPxG: 26x20x10 cm |
Kilmės šalis | Ispanija |
Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.