Pirmiausia techniniai parametrai: Club siūlo pastorintą keramiką (didelės kepsninės svoris gali skirtis iki 40kg), palyginus su bet kuriuo kitu gamintoju, tai reiškia, kad Club atsakingai žiūri į kokybę ir investuoja, kad kepant būtų stabilesnė temperatūros kontrolė, lengvesnis jos reguliavimas, ypač aktualus šaltuoju metų laiku, taip pat, mažesnės anglies sąnaudos, daugiau malonumo, mažiau problemų. Club taip pat turi dvigubos, pilnai atsidarančios, sklendės privalumą – daug greitesnis įkaitimas ir papildomas įrankis temperatūros kotrolės procese. Club taip pat naudoja naujausios technologijos ugniadėžės konstrukciją su kompensacine siūle – taip skilimo tikimybė sumažinama iki minimumo. Nepriekaištingas garantinis aptarnavimas, nuolat auganti, aktyvi bendruomenė „Kamado Grill Club“ Facebooke, kur aptarnavimas, naujienos, prizai, konkursai ir pagalba kepant yra 24/7, kepsninės draudimas dovanų - be išskaitos ir be nusidėvėjimo. Parduotuvė Vilniuje, kur atvykus galima gyvai konsultuotis su profesionalais, gauti patarimų apie kepimą, priedus, o gal šiaip paplepėti prie kavos puodelio. Na, ir žinoma, subjektyvūs pranašumai, tai išskirtinis patentuotas dizainas, platus spalvų pasirinkimas.
Kuo skiriasi KamadoClub PRO nuo PRO 2?
PRO 2 tai techniškai patobulintas PRO. Svarbiausias PRO 2 komforto privalumas - naujovė ir patentuota technologija - lėto nusileidimo vyrių sistema Soft Close. Šie vyriai išlaiko apie 90% kepsninės dangčio svorio, o tai reiškia, kad jam atidaryti užtenka vos vieno piršto prisilietimo. Kitas esminis skirtumas - medinės šoninės lentynos pakeistos HDPE plastiku, kuris visiškai nereiklus priežiūrai, ir 100% atsparus aplinkos poveikiui.
Kodėl KamadoClub Junior?
Pastorinta keramika, platus, stabilus ir tvirtas metalinis stovas, ypač funkcionali dviejų zonų kepimo sistema - pagrindiniai privalumų punktai. Didžiausia dilema, pasirinkus mažesnę kepsninę dažniausiai yra "ar mums jos užteks?" Junior modelio tikrai užteks, nes kepimo sistema leidžia išnaudoti kiekvieną centimetrą. Į Junior telpa net iki 8 litrų puodas, grotelės gali būti keliamos į du skirtingus aukščius. Komplektacijoje yra dviejų zonų kepimo sistema su dviejų pusmėnulių deflektoriais, puodų laikiklis, taip pat papildomas laikiklis ketaus grotelėms ir picos sistemai.
Kokias anglis rinktis?
Aukštos kokybės anglis garantuoja paprastą temperatūros kontrolę, vien tik malonų maisto kvapą ir skonį. KamadoClub anglis, profesionalių šefų ir kamado specialistų yra išrinkta iš daugybės gamintojų, didžiausią dėmesį skiriant būtent kokybei: kvapui, peleningumui, tobulai frakcijai (nei didžiuliai kelmai, nei smulkios "šiukšlės"). KamadoClub anglies sudėtis yra 100% nutekintos beržo šerdys, pasižyminčios kietmedžiui būdinga, lengvai pasiekiama aukšta temperatūra ir lapuočiams būdingu lėtu ir ilgu degimu žemoje temperatūroje.
Patarimas: atidarius anglių maišą laikykite jį sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje, maišą užlenkus, kad į vidų nepatektų drėgmė.
Įdomus faktas: geros anglies nereikia "nudeginti", kol ji pabals, jei matote ant maišo įspėjimą, kad anglį reikia nudeginti, nerekomenduojame jos bandyti.
Kokius priedus įsigyti kartu su kepsnine?
KamadoClub kepsninės atkeliauja pilnai sukomplektuotos įvairiems kepimams išbandyti, todėl svarbiausia yra maišas geros anglies ir ekologiški įdegtukai (degaus skysčio ir įdegtukų su parafinu nerekomenduojama naudoti kamado kepsninėse dėl nemalonaus kvapo, kuris įsigeria į maistą) arba elektrinis uždegiklis KamadoClub Lighter.
Jei norisi didesnio komforto - populiariausi priedai pradedantiesiems:
- karščiui atsparios pirštinės KamadoClub (saugios rankos)
- šveistukas KamadoClub (greitas ir paprastas grotelių valymas)
- įrankių rinkinys KamadoClub (svarbiausia turėti žnyples ir mentelę maistui paimti/apversti)
- riebalų surinkimo indas (deflektorių saugojimas nuo varvančių riebalų svilimo)
Ar esate užuodę tikrą rūkytos vištos kvapą? Kai senelis, iš rūkyklos parneša dar šiltą, maloniai paskrudusią mėsytę, kurios kvapas užpildo visą gryčią, nenumaldomai vilioja prieiti arčiau ir laukti, kol bus duotas leidimas visai šeimai susėsti prie stalo ir dalintis nepakartojamą malonumą.
O močiutės troškinys? Pašautas į karštą krosnį dar ankstyvą rytą, kurio lauki visą dieną, užuodi malonius kvapus, o paskui kabini dideliais šaukštais. Mėsytės minkštumas ir turtingi daržovių skoniai net atima žadą.
Ne išimtis ir itališka pica, kurią tikras meistras, po nosimi burbėdamas meilės mamai ditirambus, traukia iš malkomis kūrenamos krosnies. Prosciuto ir pomidorų kvapas užlieja viską ir užvaldo mintis.
Jo Didenybė Kepsnys, toks, kurį iškeps tik tikras kaubojus su plačiabryle skrybėle ir revolveriu už diržo. Bam, kaubojui panorėjus, mėsininkui paliepus - tas jautis dar prieš valandą rupšnojo žolę, o dabar tobulai išpjautas antrekotas jau svyla didelėje kaitroje. Žiupsnelis druskos, trys pipirų malūnėlio pasukimai, 6 minutės ir lėkštėje tavęs laukia Sultingas Stebuklas.
Amerikiečių, italų, prancūzų, lietuvių virtuvės – KamadoClub tobulai iškeps viską, ką tik sukurs Jūsų fantazija ir meistriškos rankos.