- Atsargos: Turime
- NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
- Pristatysime per kurjerį
- Atsiimkite Omniva paštomate
Obels drožlės puikiai tinka įvairių produktų rūkymui. Pamirkykite drožles vandenyje apie 30 min prieš naudojimą. Esant galimybei galima mirkyti iki 48 valandų. Įkaitinę kepsninę iki reikalingos temperatūros, sudėkite drėgnas drožles į rūkymo dėžutę (kuri prailgins smilkimo laiką iki trijų kartų) ir statykite ją tiesiai ant įkaitusių anglių. Padėkite maistą ant grotelių ir uždarykite KamadoClub kepsninės dangtį. Dangtis turi būti uždarytas, kad maisto produktai įgautų kuo daugiau skonio, atspalvio ir dūmo! Naudokite drožles kai rūkoma žemesnėje nei 100 laipsnių temperatūroje. Rūkymui ir ilgesniam nei 20 min. kepimui naudoti keraminį deflektorių.
Obels drožlių ypatumai:
- Karštam rūkymui
- Švelnus dūmas
- Lengvai saldus, subtilus, vaisių skonis
- Rekomenduojama kiaulienai, šonkauliams ir vištienai
- Taip pat tinka jautienai, kalakutui ir ėrienai.
Atraskite naujus skonius sumaišius skirtingos medienos drožles karštam rūkymui.
Plačiau apie šaltą rūkymą ir jo subtilybes galite rasti knygoje - "Kamado Enciklopedija".
Specifikacija | |
Skirta karštam rūkymui | Taip |
Gamintojas | KamadoClub |
Sudėtis | Obelis |
Svoris | 900g |
Pakuotės matmenys | AxPxG: 26x20x10 cm |
Kilmės šalis | Ispanija |
Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.