28 geg.
0 Komentarai
2745 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Anties krūtinėlė
- Saldžios bulvės (batatai)
- Visa galva česnako
- Druska
- Alyvuogių aliejus
Receptas
- Įkaitinti kepsninę iki +220C.
- Pašlakstome bulves aliejumi, pabarstome druska, ir permaišome, kad tolygiai viskas pasiskirstytų.
- Dedame bulves kepimui prieš kepant krūtinėlę. Priklauso kokiu stambumu yra suplaustyti batatai, šiame recepte batatų kepimas užtruko apie 20 minučių.
- Mėsą dėti įpjauta oda žemyn, į šaltą ketaus plokštę ar keptuvę.
- Šaltą ketų su mėsą dėti į įkaitintą kepsninę be deflektoriaus.
- Vieną kartą versti, kai gražiai apskrunda odelė.
- Kepti iki 46-50C vidinės mėsos temperatūros (naudokite maisto termometrą ThermoPro TP-20).
- Visą česnako galvą paskrudiname kartu su anties krūtinėle, jos pačios taukuose.
- Krutinėlei iškepus, padėkite ją kur nors penkioms minutėms šiltai "pailsėti", kad dar labiau suminkštėtų.
- Skanaus!!!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Pusinės ketaus grotelės
- Dvipusės ketaus grotelės
- Elektrinis uždegiklis Club Lighter
- Maisto termometras ThermoPro TP-20C