26 geg.
Posted By
0 Komentarai
10288 Peržiūros
Ingredientai
- 1 didelio svogūno
- 2 v. š. sviesto
- 1 v. š. aliejaus
- 2 a. š. cukraus
- 30 ml balzaminio acto
Karamelizuoti svogūnai:
- Mėsainių bandelių
- Jautienos maltos mėsos
- Salotos lapų (geriau traškių, "Iceberg" ar panašių)
- Poros pomidorų
- Cheddar sūrio
- BBQ padažo
- Šalto rūkymo kiaulienos šoninės
Mėsainiai:
Receptas
-
Karamelizuoti svogūnai:
- Svogūnus nulupkite, supjaustysite griežinėliais ir pakepinkite svieste, kol suminkštės ir taps skaidrūs.
- Ugnį sumažinkite, suberkite cukrų ir maišydami kaitinkite, kol svogūnai juo pasidengs.
- Padininkite kaitrą ir įpilkite šlakelį balzaminio acto.
-
Mėsainiai:
- Užkuriam KamadoClub kepsninę, dedam dviejų zonų kepimo sistemą su vienu pusmėnuliu. Įkaitus kepsninei, dirbam ją atidarę (200-250°C).
- Jautienos maltiniai ir šoninė keliauja ant tiesioginės kaitros, kepa 2-3 minutes, verčiam kitą pusę ir dedam sūrį, kol paplotėlis iškeps, sūris išsilydys. Tuo tarpu bandelės skrunda ant netiesioginės kaitros, toje pusėje, kur yra pusmėnulis, kuris kaitrą akumuliuoja ir neleidžia bandelėms greitai sudegti.
- Paskrudintą bandelę tepam BBQ padažu, dedame salotą, iškeptą jautienos maltinį su pasilydžiusiu sūriu, tada dar vieną ant viršaus (jeigu esate ypač alkanas ir ypač stiprus žmogus), pagardinam plonais pomidorų griežinėliais ir jau paruoštais karamelizuotais svogūnais.
- Viršutiniame aukšte apgyvendinam paskrudusią šoninę ir viską baigiam užvoždami dar viena BBQ padažu pagardinta bandele.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Club lighter elektrinis uždegiklis
- Dviejų dalių įrankiai
- Ketaus grotelių komplekto