19 kov.
0 Komentarai
2638 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- 600 g jautienos faršo
- 2 svogūnai
- 4 skiltelės česanko
- 100 ml raudono vyno
- Koncervuoti pomidorai 2 x 800 g
- Druska
- Čili pipirai
- Kampoto raudonieji pipirai
- 20g koncentruotos pomidorų pastos
- 400 g raudonųjų pupelių
- Ciabatta duona
- Žolelės
- Tarkuotas sūris
- Sviestas
Receptas
- Įkaitiname kepsninę (be deflektorių) kartu su ketaus puodu iki +160 C. Kepinant daržoves su atidarytu kepsninės dangčiu būtinai uždarykite apatinę sklendę, kad neužkiltų per aukšta temperatūra vėlesniam troškinimo etapui.
- Ant ghee sviesto apkepame smulkiai supjaustytus 2 svogūnus ir 4 skiltelės česnako.
- Įdedam jautienos faršą apie 600g ir įpilame apie 100ml raudono vyno.
- Įmetam nuluptus konservuotus pomidorus 2 x 800g.
- Sudedame druską, čili pipirus, kampoto raudonuosius pipirus, pomidorų pastą.
- Uždarome puodą ir troškiname apie 25 min. +160 C.
- Lengvai sublenderuojame, jeigu pomidorai nebuvo smulkinti.
- Sudedame 400g raudonųjų pupelių su čili ir pora minučių patroškiname.
- Į kambario temperatūros sviestą įmaišome tarkuotą česnaką, džiovintos žolelės.
- Ant riekelėmis suplaustytos Ciabatos užtepame mūsų pasigamintą česnakinį sviestą ir porą minučių paskrudiname ant grotelių.
- Troškinį galima pagardinti šviežiomis petražolėmis ir tarkuotu sūriu.
- Skanaus!!!