19 geg.
0 Komentarai
2233 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Mėsingos kiaulienos dešrelės (nevirtos)
- Dešrainių bandelės (su skylute)
- Jūsų mėgstamas suris
- Chimichuri padažas
Receptas
- Užsikuriame kepsninę, sudedame sistemą kepimui ir tiesioginėje, ir netiesioginėje kaitroje. Pirmiau seks netiesioginis kepimas, todėl sudėkite abu karščio deflektorius
- Įkaitiname iki maždaug +160C.
- Nupjauname krašteli bandelės tiek, kad pjūvis pasiektų bandelės skylutę, ir bandelė taptų it laivelis.
- Sudedame į bandelės vidų sūrį.
- Bandeles su sūriu dedame į kepsninę, pakepame tol, kol ištirps sūris. Nesudeginkite bandelių šitame etape.
- Prapjauname, jau kambario temperatūros dešreles ir visą mėsą dedame ant bandelių, kad pilnai uždengtų kraštelius ir išsilįdusį sūrį. Mėsa apsaugos bandelės kraštelius, kad neapdegtų.
- Išimame deflektorius. Temperatūra turėtų pakilti iki +180-200C.
- Sudedame paruoštas bandeles į kepsninę ant ketaus grotelių mėsa į apačią. Kepame tol, kol mėsa susitrauks ir apskrus.
- Mėsai gražiai apskrudus, įdedame karščio deflektorius ir dar truputėlį pakepam. Stebėkite, kad mėsa neperkeptų, o bandelės nesudegtų.
- Pagardiname su čimičiuri (chimichuri) padažu - galite pasigaminti savo arba įsigyti jau pagamintą.
- Skanaus.
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"