*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Mėsingos kiaulienos dešrelės (nevirtos)
  • Dešrainių bandelės (su skylute)
  • Jūsų mėgstamas suris
  • Chimichuri padažas

Receptas

  1. Užsikuriame kepsninę, sudedame sistemą kepimui ir tiesioginėje, ir netiesioginėje kaitroje. Pirmiau seks netiesioginis kepimas, todėl sudėkite abu karščio deflektorius
  2. Įkaitiname iki maždaug +160C.
  3. Nupjauname krašteli bandelės tiek, kad pjūvis pasiektų bandelės skylutę, ir bandelė taptų it laivelis.
  4. Sudedame į bandelės vidų sūrį.
  5. Bandeles su sūriu dedame į kepsninę, pakepame tol, kol ištirps sūris. Nesudeginkite bandelių šitame etape.
  6. Prapjauname, jau kambario temperatūros dešreles ir visą mėsą dedame ant bandelių, kad pilnai uždengtų kraštelius ir išsilįdusį sūrį. Mėsa apsaugos bandelės kraštelius, kad neapdegtų.
  7. Išimame deflektorius. Temperatūra turėtų pakilti iki +180-200C.
  8. Sudedame paruoštas bandeles į kepsninę ant ketaus grotelių mėsa į apačią. Kepame tol, kol mėsa susitrauks ir apskrus.
  9. Mėsai gražiai apskrudus, įdedame karščio deflektorius ir dar truputėlį pakepam. Stebėkite, kad mėsa neperkeptų, o bandelės nesudegtų.
  10. Pagardiname su čimičiuri (chimichuri) padažu - galite pasigaminti savo arba įsigyti jau pagamintą.
  11. Skanaus.

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"