*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Dorados
  • Delicia's Fish prieskonių žuviai
  • Alyvuogių aliejus
  • Petražolės arba citrina
  • Rozmarinas
  • Jums patinkančių daržovių garnyrui

Receptas

  1. Nuskusti ir išvalyti žuvį.
  2. Su trupučiu aliejaus ir prieskoniais užmarinuoti.
  3. Prieš kepimą nuvalyti perteklinius prieskonius nuo išorės (dažniausiai jie apdega).
  4. Keliose vietose įstrižai įpjauname.
  5. Į įpjovas ir žuvies vidų pridedame citrinos griežinėlių, petražolių ir rozmarino šakelių.
  6. Įkaitiname kepsninę iki +160C su deflektoriais netiesioginiam kepimui.
  7. Naudojame silikoninį kepimo kilimėlį, taip žuvies odelė neprilips prie grotelių.
  8. Kepame apie 35-40 minučių.
  9. Skanaus!

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"