26 geg.
0 Komentarai
1577 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Dorados
- Delicia's Fish prieskonių žuviai
- Alyvuogių aliejus
- Petražolės arba citrina
- Rozmarinas
- Jums patinkančių daržovių garnyrui
Receptas
- Nuskusti ir išvalyti žuvį.
- Su trupučiu aliejaus ir prieskoniais užmarinuoti.
- Prieš kepimą nuvalyti perteklinius prieskonius nuo išorės (dažniausiai jie apdega).
- Keliose vietose įstrižai įpjauname.
- Į įpjovas ir žuvies vidų pridedame citrinos griežinėlių, petražolių ir rozmarino šakelių.
- Įkaitiname kepsninę iki +160C su deflektoriais netiesioginiam kepimui.
- Naudojame silikoninį kepimo kilimėlį, taip žuvies odelė neprilips prie grotelių.
- Kepame apie 35-40 minučių.
- Skanaus!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Elektrinis grilio uždegiklis KamadoClub Lighter
- Delicia's Fish prieskoniai
- Riebalų surinkimo indas KamadoClub PRO/PRO 2
- Silikoninis kepimo kilimėlis 46cm
- Kepimo įrankiai
- Kamado Enciklopedija**
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"