*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Viščiukas (nedidelis)
  • Druska
  • Pipirai
  • Česnako milteliai
  • Bulvės
  • Sviestas
  • Česnakas
  • Delicia's Chicken prieskoniai vištienai
  • Delicia's Veggie prieskoniai daržovėms

Receptas

  1. Užmarinuojame viščiuką su Delicia's Chicken prieskoniais, druska, pipirais ir česnako milteliais.
  2. Viščiuką marinuoti apie 2 val.
  3. Gražiai supjaustome bulves.
  4. Įkaitiname kepsninę iki +180C.
  5. Dedame į kepsninę riebalų surinkimo indą (su karštu vandeniu arba užpildytą druska) ir silikoninį kilimėlį.
  6. Išlydome sviestą kartu su trintu česnaku ir Delicia's Veggie prieskoniais ir juo patepame viščiuką ir bulves.
  7. Dedame viščiuką ir bulves kepimui.
  8. Kepame iki +75C vidinės viščiuko temperatūros (naudokite maisto termometrą, taip žinosite kada iškepę).

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai