19 kov.
Posted By
0 Komentarai
2600 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Viščiukas (nedidelis)
- Druska
- Pipirai
- Česnako milteliai
- Bulvės
- Sviestas
- Česnakas
- Delicia's Chicken prieskoniai vištienai
- Delicia's Veggie prieskoniai daržovėms
Receptas
- Užmarinuojame viščiuką su Delicia's Chicken prieskoniais, druska, pipirais ir česnako milteliais.
- Viščiuką marinuoti apie 2 val.
- Gražiai supjaustome bulves.
- Įkaitiname kepsninę iki +180C.
- Dedame į kepsninę riebalų surinkimo indą (su karštu vandeniu arba užpildytą druska) ir silikoninį kilimėlį.
- Išlydome sviestą kartu su trintu česnaku ir Delicia's Veggie prieskoniais ir juo patepame viščiuką ir bulves.
- Dedame viščiuką ir bulves kepimui.
- Kepame iki +75C vidinės viščiuko temperatūros (naudokite maisto termometrą, taip žinosite kada iškepę).
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Club lighter elektrinis uždegiklis
- Riebalų surinkimo indas PRO/PRO 2
- Delicia's Chicken
- Delicia's Veggie
- ThermoPro TP-20 maisto termometras