24 geg.
0 Komentarai
2879 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Blauzdelės
- Saldi paprika
- Česnakas
- Kukurūzo burbuolės
- Šaltai rūkyta šoninė
- Delicia's Chicken prieskoniai vištienai
- Delicia's Veggie prieskoniai daržovėms
- Medus
- Sojos padažas
- Trintas česnakas
- Sviestas
Receptas
- Marinuojame blauzdeles su Delicia's Chicken prieskoniais vištienai.
- Apjuosiame blauzdeles su šoninės juostelėmis.
- Pabarstome kukurūzus, paprika ir česnaku, daržovių prieskoniais Delici's Veggie ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
- Kepsninę įkaitiname iki +180C, naudojame karščio deflektorius netiesioginiam kepimui.
- Sumauname blauzdeles and blauzdelių stovo ir apačioje, stovo lėkštelėje, sudedam daržoves.
- Blauzdelės kepa apie 1 valandą, priklausomai nuo jų dydžio, arba iki bent +75C vidinės temperatūros. Naudokite maisto termometrą.
- Ištirpiname sviestą, kartu sumaišome su sojos padažu, medumi ir trintu česnaku. Su šiuo padažu, prieš kepimo pabaigą, pora kartų pertepame blauzdeles - taip jos gražiai pasidengs gleizu su dar daugiau skonių.
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Vištienos blauzdelių kepimo stovas
- Delicia's Chicken prieskoniai vištienai
- Delicia's Veggie prieskoniai daržovėms
- Uždegtukai
- Maisto termometras ThermoPro TP-03H