*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Kiaulienos žandai
  • Delicia's Garlic Pepper prieskoniai (druska, pipirai, česnako granulės)
  • Saldi malta paprika
  • Svogūnas
  • Paprikos
  • Morkos
  • Vištienos sultinys
  • Pomidorų padažas 2 v.š.
  • Rudas cukrus 2 v.š.

Receptas

  1. Užmarinuojame mėsą su trupučiu aliejaus, Delicia's prieskoniais (druska, pipirais, česnaku), saldžiąja malta paprika.
  2. Užsikuriam kepsninę, dedame deflektorius ir riebalų surinkimo indą.
  3. Keliame temperatūrą iki +110C.
  4. Pagal savo skonį parenkame medienos drožles karštam rūkymui.
  5. Pripildome, rūkymo cilindrą arba rūkymo dėžutę iš ketaus, medienos drožlėmis ir dedame ant įkaitusios anglies.
  6. Savo patogumui naudokite silikoninį kepimo kilimėlį.
  7. Dūmeliui pasirodžius, dedame žandus į kepsninę ir rūkiname apie 2-3 val. +110C temperatūroje.
  8. Po rūkymo proceso, dedame žandus į ketaus puodą kartu su sultiniu, svogūnais, paprikomis, morkomis, cukrumi ir pomidorų padažu.
  9. Troškiname apie 2-3 val. be deflektorių (tiesioginėje kaitroje) apie +130C temperatūroje.
  10. Skanaus!

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai

**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"