25 geg.
0 Komentarai
1883 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Kiaulienos žandai
- Delicia's Garlic Pepper prieskoniai (druska, pipirai, česnako granulės)
- Saldi malta paprika
- Svogūnas
- Paprikos
- Morkos
- Vištienos sultinys
- Pomidorų padažas 2 v.š.
- Rudas cukrus 2 v.š.
Receptas
- Užmarinuojame mėsą su trupučiu aliejaus, Delicia's prieskoniais (druska, pipirais, česnaku), saldžiąja malta paprika.
- Užsikuriam kepsninę, dedame deflektorius ir riebalų surinkimo indą.
- Keliame temperatūrą iki +110C.
- Pagal savo skonį parenkame medienos drožles karštam rūkymui.
- Pripildome, rūkymo cilindrą arba rūkymo dėžutę iš ketaus, medienos drožlėmis ir dedame ant įkaitusios anglies.
- Savo patogumui naudokite silikoninį kepimo kilimėlį.
- Dūmeliui pasirodžius, dedame žandus į kepsninę ir rūkiname apie 2-3 val. +110C temperatūroje.
- Po rūkymo proceso, dedame žandus į ketaus puodą kartu su sultiniu, svogūnais, paprikomis, morkomis, cukrumi ir pomidorų padažu.
- Troškiname apie 2-3 val. be deflektorių (tiesioginėje kaitroje) apie +130C temperatūroje.
- Skanaus!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Elektrinis grilio uždegiklis KamadoClub Lighter
- Delicia's Garlic Pepper prieskoniai
- Cilindras rūkymui KamadoClub PRO/PRO 2
- Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
- Karšto rūkymo mediena KamdoClub
- Silikoninis kepimo kilimėlis KamadoClub
- Ketaus kazanas/puodas
- Kamado Enciklopedija**
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"