23 kov.
0 Komentarai
2352 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Vištienos šlaunelių mėsa (malta)
- Kiaulienos šoninė (malta)
- Druska
- Pipirai
- Paprika
- Žalumynai
- Svogūnas
- Gouda sūris
- Delicia's Grill prieskoniai
Receptas
- Sumalame vištieną ir kiaulienos šoninę.
- Smulkiai suplaustome svogūną, papriką, žalumynus ir sutarkuojame sūrį.
- Sumaišome visus ingredientus.
- Paliekame šaldytuve parą laiko. Jei pamiršote užsimarinuoti iš vakar ir neturite laiko, tiks ir 1 valanda, bet tada jau nebereikia dėti į šaldytuvą.
- Naudodami plačius iešmus, tvirtai sulipdome jau marinuotą mėsos masę ant iešmų. Ant plačių iešmų mėsa laikysis daug tvirčiau nei ant plonų.
- Įkuriame kepsninę, ir susidedame sistemą tiesioginiam kepimui - tai yra, be karščio deflektorių.
- Pakeliame kepsninės temperatūrą iki +300C.
- Kepame apie 15 minučių, vis apverčiant, kad gražiai ir tolygiai apskrustų.
- Pasitelkite savo vaizduotę, ir patiekite liulia kebabą su jums patinkančiomis salotomis ir padažu tiesiog lėkštėje su pitos duonele, arba susukite viską lavaše.
- Skanaus.
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Elektrinis uždegiklis KamadoClub Lighter
- KamadoClub iešmai
- Delicia's Grill prieskoniai
- Kamado Enciklopedija**
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"