17 geg.
0 Komentarai
1940 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Kiaulienos sprandinė
- Druska
- Pipirai
- Česnakas
- Raudonoji paprika
- Alyvuogių aliejus
- Sojos padažas
- Medus
- Maistinė plėvelė
- Česnakinis sviestas
- Įvairių daržovių salotoms
Receptas
- Užmarinuojame mėsą - druska, pipirai, česnakas, paprika, truputėlis alyvuogių aliejaus.
- Įvyniojame į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve 24 valandoms.
- Prieš kepimą nuvalome prieskonius nuo mėsos (nes jie vis vien sudegs), jei plausite, nusausinkite mėsą popieriniu rankšluosčiu.
- Dedame anglis į kepsninės ugniadėžės tolimąją pusę (kita pusė lieka tuščia), jei turite anglies krepšį naudokite perskyrą ir anglis dėkite į vieną pusę. Taip sumažinsite tikimybę maistui sudegti.
- Pakeliame temperatūrą iki +180C.
- Mauname mėsą ant rotisserie iešmo, pritvirtiname trišakiais laikikliais, įsmeigiame TempSpike maisto termometrą ir dedame į rotisserie žiedą.
- Pasigaminame glazūros padažą iš sojos, medaus ir česnako - juo, kepimo metu, porą kartų pertepame mėsą.
- Kepame iki +63C vidinės mėsos temperatūros.
- Pjauname nuskustas bulves per pusę, ir kiekvieną įpjauname plonomis riekelėmis (bet ne perpjauname). Pabarstome druska ir česnakiniu sviestu.
- Kepame bulves skardoje arba ant silikoninio kilimėlio, naudodami karščio deflektorius ir riebalų surinkimo indą +180C temperatūroje apie 40 min.
- Skanaus!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Elektrinis uždegiklis KamadoClub Lighter
- Elektrinis iešmas Rotisserie
- Anglių krepšys
- Bevielis TempSpike maisto termometras (tobulas rotisserie kepimams)
- Silikoninis kilimėlis
- Riebalų surinkimo indas
- Universali keptuvė
- Kamado Enciklopedija**
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"