*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Ingredientai

  • Kiaulių ausys
  • Druska
  • Lauro lapai
  • Česnako granulės
  • Juodieji pipirai
  • Delicia's prieskoniai "Garlic Pepper"
  • Aliuminio folija

Receptas

  1. Užviriname vandenį.
  2. Sudedame druską, lauro lapus, česnako granules ir juoduosius pipirus.
  3. Sudedame ausis ir verdame 2 val.
  4. Po virimo dar paliekame karštame virale apie 1 val.
  5. Įkaitiname kepsninę iki +90C
  6. Sudedame mėgstamas medžio drožles ir virtas ausis.
  7. Rūkome apie 2 val.
  8. Parūkę, pagardiname "Garlic Pepper" prieskoniais, šviežiu trintu česnaku ir suvyniojame į foliją.
  9. Po valandos galima skanauti.

*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.

Reikalingi priedai