29 geg.
0 Komentarai
5747 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Bulvės
- Svogūnas
- Kiaušinis
- Druska
- Juodieji pipirai
- Jautienos ir kiaulienos faršas
- Grietinė
Receptas
- Įkaitiname kepsninę iki +180-200C, naudojame karščio deflektorius.
- Gerai įkaitiname keptuvėles ir pripilame gausiau aliejaus.
- Sutarkuojame bulves.
- Sudedame druską, juoduosius pipirus, kiaušinį ir viską gerai išmaišome.
- Kai keptuvėlės gerai įkais, dėkite bulvių tarkę ant viršaus mėsos faršą ir ant faršo vėl tarkę.
- Kepame kiekvieną pusę 10-15 min.
- Blynus apverčiame naudodami mentelę ir šakutę.
- Patiekiama su grietine.
- Skanaus!!!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"