02 birž.
0 Komentarai
1451 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Vištienos šlaunelių mėsa
- Svogūnas
- Delicia's Shashlik prieskoniai
- 200 ml kefyro
- Jums patinkančių daržovių
Receptas
- Supjaustome mėsą.
- Blenderiu susmulkiname svogūną.
- Sumaišome mėsą, prieskonius ir svogūną.
- Užpilame kefyru, dar kartą viską gerai išmaišome ir paliekame marinuotis.
- Įkaitiname kepsninę iki +200 laipsnių tiesioginiam kepimui.
- Kepame apie 20 min. su uždarytu dangčiu, kas 5 min. apverčiant.
- Tikrinkite vidinę temperatūrą su maisto termometru. Vištienai reikia bent +74C.
- Skanaus!
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Elektrinis grilio uždegiklis KamadoClub Lighter
- KamadoClub iešmų komplektas, 5 vnt
- Delicia's Shashlik prieskoniai
- Skaitmeninis maisto termometras ThermoPro TP-03H
- Kamado Enciklopedija**
**Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija"