21 vas.
Posted By
0 Komentarai
3057 Peržiūros
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Ingredientai
- Kiaulių ausys
- Druska
- Lauro lapai
- Česnako granulės
- Juodieji pipirai
- Delicia's prieskoniai "Garlic Pepper"
- Aliuminio folija
Receptas
- Užviriname vandenį.
- Sudedame druską, lauro lapus, česnako granules ir juoduosius pipirus.
- Sudedame ausis ir verdame 2 val.
- Po virimo dar paliekame karštame virale apie 1 val.
- Įkaitiname kepsninę iki +90C
- Sudedame mėgstamas medžio drožles ir virtas ausis.
- Rūkome apie 2 val.
- Parūkę, pagardiname "Garlic Pepper" prieskoniais, šviežiu trintu česnaku ir suvyniojame į foliją.
- Po valandos galima skanauti.
*** Naudokite tik kokybišką medžio anglį, kuri neskleidžia JOKIO DŪMO, nes visas pagamintas maistas turės nemalonų kvapą ir skonį.
Reikalingi priedai
- KamadoClub anglis
- Įdegtukai
- Rūkymo dėžutė
- Medienos drožlės
- Silikoninis kilimėlis
- Delicia's prieskoniai "Garlic Pepper"
- Riebalų surinkimo indas