Meniu
Prekių krepšelis

Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub

Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
Rūkymo dėžutė iš ketaus KamadoClub
18.39€
22.99€
Be PVM: 15.20€
  • Atsargos: Turime
Sblizingas
  • NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
  • Pristatysime per kurjerį
  • Atsiimkite Omniva paštomate


Dažnai tenka papildyti kepsninę rūkymo priedais proceso metu? Nepatogu? Pamirškite apie tai! Aukštos kokybės KamadoClub ketaus dėžutė rūkymui suteiks maistui ypatingą skonį! Užpildykite dėžutę medžio drožlėmis ar granulėmis, bei uždėkite dėžutę ant įkaitusių anglių KamadoClub kepsninėje. Ant kepsninės grotelių sudėkite norimus produktus (pvz, mėsą, vištieną, žuvį, sūrius ir daug kitų) ir uždarykite kepsninės dangtį. Procesas prasidėjo! Su KamadoClub ketaus rūkymo dėžute Jūsų patiekalai virs tikru, nepamirštamo skonio, šedevru! Profesionalūs šefai žino, kad tradicinis kepimas ir rūkymas yra ne vieninteliai būdai paruošti maistą ant žarijų. Su KamadoClub kepsnine galėsite paruošti viską: traškią vištieną, keptą bei rūkytą kalakutą, skrudintas daržoves ir daug kitų patiekalų. Ir visa tai dėka specialių KamadoClub priedų!

 

KamadoClub ketaus dėžutės rūkymui ypatybės:

  • 20,7 cm ilgis
  • Nuimamas dangtelis
  • Ketaus korpusas
  • Ilgaamžiškumas
  • Stačiakampio forma
  • Matmenys: 20,7 x 13,2 x 5,5 cm
    Specifikacija
    Skirta karštam rūkymui Taip
    Gamintojas KamadoClub
    Išmatavimai 20,7 x 13,2 x 5,5 cm
    Medžiaga Ketus

    Parašyti įvertinimą

    Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
    Blogas Geras

    Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.

    Rūkytos Kiaulių Ausys

    Ingredientai

    • Kiaulių ausys
    • Druska
    • Lauro lapai
    • Česnako granulės
    • Juodieji pipirai
    • AK Smith's SPG
    • Aliuminio folija

    Receptas

    1. Užviriname vandenį.
    2. Sudedame druską, lauro lapus, česnako granules ir juoduosius pipirus.
    3. Sudedame ausis ir verdame 2 val.
    4. Po virimo dar paliekame karštame virale apie 1 val.
    5. Įkaitiname kepsninę iki +90C
    6. Sudedame mėgstamas medžio drožles ir virtas ausis.
    7. Rūkome apie 2 val.
    8. Parūkę, pagardiname SPG prieskoniais, šviežiu trintu česnaku ir suvyniojame į foliją.
    9. Po valandos galima skanauti.


    Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija":