Meniu
Prekių krepšelis

Vištos blauzdelių kepimo stovas KamadoClub

Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas
Vištos blauzdelių kepimo stovas KamadoClub
15.99€
19.99€
Be PVM: 13.21€
  • Atsargos: Turime
Sblizingas
  • NEMOKAMAI atsiimkite parduotuvėje Vilniuje: Birželio 23-osios g. 15
  • Pristatysime per kurjerį
  • Atsiimkite Omniva paštomate

Labai tvirtas ir aukštos kokybės - pagamintas iš nerūdijančio plieno. Lengvai valomas - šį vištienos blauzdelių ir sparnelių grotelių stovą galima lengvai nuplauti per indų plovimo mašiną. Šis stovas sutalpins 14 vištienos blauzdelių ar sparnelių kurie iškeps tolygiai ir išliks nepaprastai sultingi!

Šio stovo optimalus dydis KamadoClub Pro/Pro 2 kepsninėms, į kurias galima sutalpinti du šiuos puikius stovus, kurie leidžia vienu metu kepti, net 28 vištienos gabalėlius. Taip pat į šį rinkinį įeina lėkštelė, kuri apsaugos jūsų kepsninę nuo skysčių ir riebalų, ir taip pat, ji gali būti naudojama kaip kepimo skarda daržovėms! 

Vištos blauzdelių kepimo stovo ypatumai:

  • Nerūdijantis plienas
  • A x P x G: 14.5 x 43.5 x 14.5 cm
  • Patvarumas
  • Kompaktiškas
  • Talpina 14 blauzdelių
  • Riebalų surinkimo lėkštelė

Specifikacija
Gamintojas KAMADOCLUB
Spalva Nerūdijantis plienas
Medžiaga Nerūdijantis plienas
Padėtis Horizontalus

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.
Blogas Geras

Realybėje objekto spalva ir neesminės vizualinės savybės gali šiek tiek skirtis.

Keptos Blauzdelės ir Daržovės

Ingredientai

  • Blauzdelės
  • Saldi paprika
  • Česnakas
  • Kukurūzo burbuolės
  • Šaltai rūkyta šoninė
  • AK Smith's CHICKEN prieskoniai vištienai
  • AK Smith's VEGETABLES prieskoniai daržovėms
  • Medus
  • Sojos padažas
  • Trintas česnakas
  • Sviestas

Receptas

  1. Marinuojame blauzdeles su AK Smith's CHICKEN prieskoniais vištienai.
  2. Apjuosiame blauzdeles su šoninės juostelėmis.
  3. Pabarstome kukurūzus, papriką ir česnaką daržovių prieskoniais AK Smith's VEGETABLES ir pašlakstome alyvuogių aliejumi.
  4. Kepsninę įkaitiname iki +180C, naudojame karščio deflektorius netiesioginiam kepimui.
  5. Sumauname blauzdeles and blauzdelių stovo ir apačioje, stovo lėkštelėje, sudedam daržoves.
  6. Blauzdelės kepa apie 1 valandą, priklausomai nuo jų dydžio, arba iki bent +75C vidinės temperatūros. Naudokite maisto termometrą
  7. Ištirpiname sviestą, kartu sumaišome su sojos padažu, medumi ir trintu česnaku. Su šiuo padažu, prieš kepimo pabaigą, pora kartų pertepame blauzdeles - taip jos gražiai pasidengs gleizu su dar daugiau skonių.


Daugiau idėjų ir patarimų rasite knygoje "Kamado Enciklopedija":